18.8.2008

Vartiosaaripäivä onnistui yli odotusten

Kiitos kaikille vieraille ja vapaehtoisille. Saaren marjoista tehdyt mehut menivät kaikki kaupaksi, samoin kesäkurpitsat ja arvat. Muurinpohjalettutaikinaa oli 30 litraaa! Muikkuja nautittiin ja makkaraa syötiin. Keittoja oli kolmenlaisia: kasvissose-, jauheliha- ja makkarakeitot. Kaikki menivät nälkäisiin suihin.

Joku harmitteli muurinpohjalettupaikan ja kahvilan välistä etäisyyttä. Yksi penkiltä nurmikolle pyörähtäminenkin nähtiin. Pitkien pöytien ääressä tehtiin tuttavuuksia. Moni kävi katsomassa Viikinkikallion hienot näkymät, ilma oli kirkas lauantaisen sateen ja sumun jälkeen. Parit pyörähtelivät latotansseissa. Myös Tiina ja minä löysimme yhteiset askeleet tangon tahtiin.

Lapset iloitsivat saippuakuplapalloista ja tarkkaavaisuuspolku oli jännä. Vuohet Unelma ja Rauha nauttivat taukoamattomasta rapsuttelusta. 5-vuotiaat vuohineidit esittivät miten männynrungosta syödään kaarna, aika vauhdilla herkku syötiinkin.

Tunnelma oli mainio, kansainvälinenkin. Ainakin ranskaa, englantia ja ruotsia kuului puhuttavan. Ensi vuonna uudelleen. Mutta sitä ennen talvirieha!

PS. Jos kävit paikan päällä, olisi mukavaa lukea kokemuksistasi!

Ei kommentteja: